Játékszabályzat

Részvételi- és Játékszabályzat

 

A Fűápolás- www.fuapolas.eu  (továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag Eu ország állampolgára illetve természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos).

A Játékban való részvételhez szükséges a fuapolas.eu oldal megosztása a facebookon a játék időtartama alatt.

* a fenti részvételi szabály nem helyes és a hibás játék szabályzat miatt az eddig megosztások és osztva hozzászólások 2021.02.21 23:28 -ig  érvényesek mint helyes megfejtés az eredeti poszt alatt és a sorsoláson részt vesznek. Ezutáni időszakra a játék végéig csak a kérdésre adott helyes választ tudjuk elfogadni és a sorsoláson szerepeltetni. Játék kérdése: mi az új Fűápolásos honlapnak a webcíme? Érvényes 2021.02.21 23:28tól a játék végéig.

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Játék 2021. február 19.-én (pénteken) 17:00 órakor indul, és 2021. február 28. (péntek) 18:00 óráig tart.

A játék nyereményei:

1. ICL Landscaper Pro Maintenance műtrágya 5kg -1db
2. ICL Landscaper Pro Performance fűmag 5kg -1db
3. ICL Landscaper Pro póló -1db
4. ICL Landscaper Pro törölköző -1db

A nyeremény sorsolására 2021. február 28.-án a nyereményjáték lezárása után történik.

A Szervező az ajándék nyerteseinek nevét az adott Facebook poszt hozzászólásában és a Fűápolás-  www.fuapolas.eu oldalon is közé teszi.  A nyereményjáték nyerteseinek privát üzenetben kell megadnia teljes nevét és a házhozszállításhoz szükséges címadatait.

A Szervező a nyereménysorsoláson összesen 4db nyertest húz ki. Előszőr a 4. számú nyeremény nyertesét, majd a 3. , 2. és végül az 1-es számú nyeremény győztesét. Amennyiben a Játékos a Facebook üzenet/megjelölés formájában történő értesítésre 7 napon belül nem válaszol, helyette egy új nyertest fogunk kisorsolni, ebben már a korábbi nyertes nem vehet részt.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a Játékost, aki nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.

A Szervező a nyeremény kiszállításában segíti a 4db nyeremény felajánló Everris Internatinal BV. Magyarországi Képviseletét.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

A Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a jelen Részvételi- és Játékszabályzattal bekért, a Játék során általa megadott személyes adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező a Játék lebonyolításához – és annak idejére – minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül felhasználhassa. A begyűjtött adatokat a Fűápolás- www.fuapolas.eu és az Everris Internatinal BV. Magyarországi Képviselete a játék lezárását követően nem használja fel.

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a következő címen: info@fuapolas.eu

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy

– amennyiben nem adja meg a Játék lebonyolításához szükséges, a jelen Részvételi- és Játékszabályzat által előírt adatait vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Játékból való kizárásához vezet; valamint

– amennyiben jogszabály a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.

A Szervező által  átadott személyes adatokat kizárólag a nyeremény szolgáltatásához, kézbesítéséhez,  és kizárólag a nyeremény szolgáltatásának, kézbesítésének idejéig használja fel.

A Szervező Fűápolás – www,fuapolas.eu és az Everris Internatinal BV. Magyarországi Képviselete a Játékos személyes adatait nem adja ki további személyeknek a Játékos előzetes, megfelelő tájékoztatáson alapuló hozzájárulása nélkül.

Ez a promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.